Jouw partner in legal marketing

Vanuit het innovatieve Strijp-S, helpen wij je bij het benutten van jouw digitale kansen. Dat doen we met een team van professionals uit verschillende disciplines. Samen beschikken we over de juridische kennis, marketingexpertise en technologische skills die nodig zijn om advocaten en juristen naar een hoger plan te tillen. 

Onze drijfveer

Wij geloven dat de combinatie van juridische kennis, marketing en technologie juridische expertise toegankelijker kan maken. Onze missie is het versterken van de online positie van juristen, zodat rechtzoekenden gemakkelijker in verbinding komen met de juiste juridische expertise. 

Waarom voor ons kiezen

Wij spreken jouw taal

Wij zijn toegewijd aan het succes van jouw juridische praktijk. Onze combinatie van juridische kennis en marketingexpertise stelt ons in staat om effectieve strategieën te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van juridische kantoren.

Platform ZoZitWet

Wij vinden het belangrijk dat iedere jurist eenvoudig kan profiteren van de voordelen van een sterke online positie. ZoZitWet biedt een platform voor juristen om online zichtbaar te zijn zonder hoge marketingkosten of tijdsinvestering, zodat potentiële cliënten gemakkelijk de juiste juridische hulp kunnen vinden.

Altijd een oplossing op maat

Elk kantoor heeft unieke behoeften, doelen en budgetten. Wij passen ons aanbod aan op basis van jouw specifieke situatie en budget, zodat we altijd een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die aansluit bij jouw wensen. 

Neem contact met ons op

Ben je klaar om jouw juridische praktijk te laten groeien met onze marketingoplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen.