Overtuig je doelgroep met legal content design

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Door juridische informatie te visualiseren, maak je complexe materie in één oogopslag inzichtelijk en aantrekkelijk. Zo wordt jouw boodschap niet alleen beter begrepen, maar blijft hij ook beter hangen. Wil je overtuigen met een legal graphic? Of hulp nodig bij het verduidelijken van een complex onderwerp? Wij helpen je bij het maken van legal content design.    

Hoe wij jou helpen met legal content design

Legal graphics

 Met heldere visuals en infographics maak je juridische materie snel inzichtelijk voor jouw doelgroep. Zo valt jouw boodschap niet alleen op, maar raak je ook de juiste snaar.

Social media-posts

Op social media zet je jouw content in de spotlight. Van social posts tot advertenties. Wij creëren alle uitingen die nodig zijn om jouw content en kantoor onder de aandacht te brengen.​

Grafisch ontwerp

Door je content op een aantrekkelijke manier te presenteren, vergroot je de impact ervan. Wij ontwerpen whitepapers en andere digitale producten die jouw boodschap versterken.

Jij bepaalt hoe wij samenwerken.

Losse content

Strippenkaart

Abonnement

Veelgestelde vragen

wie ontwerpt mijn content?

Onze designafdeling gaat aan de slag met jouw infographic, social post of whitepaper aan de slag. Bij het vormgeven van juridisch inhoudelijke content, worden ook onze juridische schrijvers  bij het ontwerpproces betrokken. 

Wanneer is mijn content klaar?

Het ontwerp ontvang je binnen 2 weken na akkoord. Daar kun je feedback op geven die doorgaans binnen 3 werkdagen wordt verwerkt. 

Heb je de content eerder nodig? Dan behandelen we je aanvraag met spoed. Geef dit aan in het aanvraagformulier of bel ons voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

De prijs van onze designdiensten, hangt af van jouw wensen. Zodra jouw wensen duidelijk zijn, ontvang je van ons een offerte.

Op welke extra's kan ik rekenen?

Wij doen er alles aan om content te maken die jouw doelgroep bereikt. Daarom kun je de content gratis publiceren op ons contentplatform ZoZitWet. Laat je een social post maken? Dan delen we die desgewenst ook via onze eigen kanalen.  Zo brengen we jou in contact met potentiële cliënten. 

Klaar om je content te laten ontwerpen?

  • Juridische content doeltreffend vormgegeven op basis van jouw wensen.
 
  • Ontworpen door een professionele designer.
 
  • Inclusief feedbackronde.