Haal meer uit je kantoorblog met content optimalisatie

Het maken van legal content is een lastige en tijdrovende klus. Je harde werk moet dan wel het gewenste effect opleveren. Wij helpen je aan hogere posities in Google, de juiste bezoekers en aan kwalitatieve leads. Met content optimalisatie helpen wij je het maximale uit jouw inspanningen te halen. 

Jouw kantoorblog optimaliseren loont

Heb je een kantoorblog met aardig wat oude juridische blogs? Grote kans dat (een deel van) deze blogs voor het leeuwendeel van je bezoekers zorgt. Door het deze content op de juiste manier te optimaliseren kun je het aantal bezoekers en leads aanmerkelijk vergroten. Niet alleen heeft de pagina al een tijd waarde kunnen opbouwen, ook geven bezoekers de voorkeur aan nieuwe content. Wij analyseren de informatiebehoefte van jouw doelgroep en passen je content aan zodat je beter vindbaar wordt voor de juiste bezoekers.

Jij bepaalt hoe wij samenwerken.

Losse opdracht

Strippenkaart

Abonnement

Veelgestelde vragen

wie optimaliseert mijn content?

Jouw content wordt geoptimaliseerd door een legal copywriter. Oftewel een ervaren tekstschrijver met een juridische achtergrond. Je hoeft dus ons niet uit te leggen hoe het juridisch zit. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd, maar zorgt er ook voor dat onze aanpassingen en suggesties juridisch in orde zijn. Vertel ons op welk vlak je beter wilt scoren en wij doen de rest. 

Wanneer is mijn geoptimaliseerde tekst klaar ?

Binnen 2 weken na akkoord ontvang je jouw geoptimaliseerde tekst. Daar kun je nog vragen over stellen of desgewenst feedback op geven. Vragen en feedback verwerken wij doorgaans binnen 5 werkdagen.

Heb je haast? Dan behandelen we je aanvraag met spoed. Bel ons in dat geval even op voor de mogelijkheden. 

Wat kost content optimalisatie?

Je laat jouw teksten optimaliseren voor 15 cent per woord. Wil je de tekst meteen laten herschrijven? Of wil je jouw legal content ook inhoudelijk laten actualiseren? Dan ontvang je eerst een offerte.

op welke extra's kan ik rekenen?

Wij doen er alles aan om jouw content maximaal te laten scoren. Daarom plaatsen we jouw artikel gratis op ons contentplatform ZoZitWet. Daarmee zorgen we voor een nog groter bereik en brengen we jou in contact met rechtzoekenden. 

Klaar om je content te laten optimaliseren?

  • Altijd een legal copywriter
  • Op basis van een zoekwoordenonderzoek
  • Geoptimaliseerd voor Google en jouw doelgroep
  • Inclusief feedback-/ vragenronde
  • Publicatie op ons nieuwe contentplatform ZoZitWet voor een extra boost van je content én website.